De naam van mijn blog

cropped-schermafbeelding-2017-02-09-om-20-25-24.png

Better With Food. Vandaag vertel ik hoe ik aan de naam ben gekomen en waarom ik voor deze naam heb gekozen. 

Het spookte al een tijdje door mijn hoofd: een foodblog beginnen. En dan niet zomaar een foodblog, maar een blog over koken, gezonde producten, en het proces van het aanpassen van mijn eigen levensstijl. Voordat ik hiermee kon beginnen, moest er natuurlijk een naam en een domein komen voor deze blog. Ik wilde iets kiezen waaruit blijkt waar het over gaat, maar het moest ook niet té specifiek zijn.

Ik begon met het noteren van het onderwerp van mijn blog: food. Daar omheen schreef ik allerlei woorden die ik met dit onderwerp associeer. Na wat puzzelen kwam ik op 2 namen uit: Better With Food, of More With Food. Ik gooide deze twee suggesties in de Whatsapp-groep die ik heb met een aantal meiden van mijn leeftijd, die ook Weight Watchers doen. Zij stemden voor de eerste, deze had stiekem ook al een beetje mijn voorkeur. More With Food was misschien beter blijven hangen, maar Better With Food past simpelweg beter bij wat ik wil bereiken met deze blog en het veranderen van mijn levensstijl. Ik wil mijn eetpatronen beteren, en op deze manier ‘beter’ worden. Ik had trouwens ook verwacht dat deze domeinen al bezet zouden zijn, omdat het best ‘simpele’ namen zijn. Maar ze waren allebei nog vrij, en ik koos voor Better With Food!

Ik hoop met mijn blog mezelf en anderen te motiveren en te inspireren.

Wat vind jij van de naam van mijn blog?

Liefs,

Marije

Advertenties