Recept: Rozijnencake

Vandaag heb ik weer een lekker bak-recept! Behalve lekker is ‘ie trouwens vooral gemakkelijk te maken. Kijk je mee?

img_0751-2

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 120 gram bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • Snufje zout
  • Scheutje amandel extract (niet teveel!)
  • 300 gram Skyr of Griekse yoghurt Vanille
  • 60 gram rozijnen

En hier is hoe je het maakt!

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Klop de 3 eieren los met een snufje zout.
  3. Voeg de losgeklopte eieren samen met alle ingrediënten (behalve de rozijnen) in een beslagkom. Gebruik een mixer of een keukenmachine om dit tot een glad beslag te maken.
  4. Voeg vervolgens de rozijnen toe en giet het mengsel in een ingevette cakevorm (ik gebruik dr. Oetker bakspray).
  5. Zet de cake in de verwarmde oven en bak 50 minuten.

Eet smakelijk!

Advertenties

Een gedachte over “Recept: Rozijnencake

Reacties zijn gesloten.